Sexdatin melayu sex dating in columbia falls montana


JADI DATIN SURUH AKU TEMAN KAN DIA MALAM TU SEBAB ORANG GAJI DIA AMBIK CUTI SEDARANYA SAKIT. MALAM TU LEPAS MAKAN AKU PUN MENONTON TV DENGAN DATIN.

batang aku dah start menaik bila tercium bau-bauan wangi yang dia pakai yang mana menaikkan nafsu seks aku lagi.start ramas tetek dia…perghhhh..besau dan lemak siutttt.cukup tapak tangan aku meramas…aku bukak lilitan tali pada baju tido dia dan betul tekaan aku yang dia tak pakai underwear..dapat aku lihat pantat dia yang cantik siap shaved lagi…aku ajak dia berbaring atas katil….sambil itu aku bagitahu dia aku nak dia dalam keadaan berbogel kalau boleh.tidak membantah…perghhhhh..batang aku tegang sangat bila 1st time melihat wanita berbogel selain dari isteri aku berada dihadapan aku…aku baringkan dia diatas tilam maka bermulalah acara romen meromen.kiss dia puas2 sambil tangan meramas breast dia…dia cukup pandai dalam bab kissing nie.sambil itu tangan aku merayap segenap badan dia dan bahagian yang paling aku suka adalah pantat dia.dapat rasakan pantat dia dah mula berair…mmmmm..

aku geram sebab kalau boleh aku nak jilat air pantat dia…tapi kena tunjuk baik jangan gelojoh…selepas kissing aku start jilat badan dia bermula dari tetek dia, puas aku nyoyot sambil aku geselkan batang aku celahh-celah pantat dia.dah mula berdengus bila aku sampai kebahagian pantat dia…mmmm..begitu jelas sekali dan cantik sekali pantat dia bila aku sudah berada dicelah kangkang dia…aku suruh dia buka kangkang luas-luas supaya mudah aku untuk menjilat pantat dia…mmmmm..

AKU RASA SEDAP PULAK, JADI AKU BIOR JE LAH DATIN BUAT. TEKEJUT DIA DIBUATNYA BILA TETIBA JE AKU KASI CIUMAN MULUT.

AKU TANGGAL KAN SATU PERSATU BAJU DIA DAN JUGA BAJU DALAM.

Sejurus aku sampai di hotel aku talipon wanita tersebut yang mana ikut perjanjian kitaorang berjumpa kat coffea house dulu,last-last dia kata takut terserempak dengan member dia kat bawah,jadi dia suruh aku naik atas ke bilik dia.dapatkan no bilik dia dan dengan rasa debaran masih ada aku menuju ke lif.